Bouwtekening Dakopbouw

Op zoek naar bouwtekeningen voor een dakopbouw? Wij regelen het, snel & betaalbaar

Wij helpen u hier graag bij. Daarbij kunnen we u adviseren, de bouwtekeningen verzorgen en de aanvraag van de omgevingsvergunning voor u indienen.

Een dakkapel geeft uw zolder licht en ruimte en schept daarmee mogelijkheden voor een extra kamer. Het plaatsen van zo’n dakkapel kan echter niet zomaar. Om de veiligheid van uzelf en van omwonenden te waarborgen en omdat rekening gehouden moet worden met inpassing in de omgeving, het bouwbesluit en het bestemmingsplan, worden hieraan wel enkele voorwaarden gesteld. In sommige gevallen is daar een omgevingsvergunning voor nodig, in andere gevallen niet.

bouwtekening dakopbouw

Dakopbouw

Heeft u een woning met een plat dak en wilt u een gehele verdieping opbouwen. Dan spreken we van een dakopbouw. Dit is (bijna) altijd maatwerk en is een meer ingrijpende verbouwing.

Een dakopbouw is een uitbreiding van je woning die gebouwd wordt bovenop een bestaande verdieping. Vaak heeft deze een plat dak, maar het kan ook gebouwd worden wanneer je woning een schuin dak heeft.

Wat kunnen we voor u (be)tekenen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina, ovv uw adres, huisnummer en woonplaats.

Copyright 2010-2023 © DakkapelTekening.com Alle rechten voorbehouden