Bouwtekening Nokverhoging

Op zoek naar bouwtekeningen voor een enkelzijdige of dubbelzijdige nokverhoging? Wij regelen het, snel & betaalbaar

Wij helpen u hier graag bij. Daarbij kunnen we u adviseren, de bouwtekeningen verzorgen en de aanvraag van de omgevingsvergunning voor u indienen.

Een dakkapel geeft uw zolder licht en ruimte en schept daarmee mogelijkheden voor een extra kamer. Het plaatsen van zo’n dakkapel kan echter niet zomaar. Om de veiligheid van uzelf en van omwonenden te waarborgen en omdat rekening gehouden moet worden met inpassing in de omgeving, het bouwbesluit en het bestemmingsplan, worden hieraan wel enkele voorwaarden gesteld. In sommige gevallen is daar een omgevingsvergunning voor nodig, in andere gevallen niet.

bouwtekening nokverhoging

Enkelzijdige/ Dubbelzijdige Nokverhoging

Bij een nokverhoging creëert u meer ruimte door de kap van de woning te verhogen. Officieel wordt dit als een dakopbouw en wordt niet altijd toegestaan door gemeente

Het verhogen van de nok van uw dak is een goed alternatief voor een dakkapel of dakopbouw. U heeft de keuze uit zowel een enkelzijdige als dubbelzijdige nokverhoging. Een enkelzijdige verhoging wordt aan één kant van uw dak geplaatst, terwijl een dubbelzijdige nokverhoging over beide kanten van uw dak wordt geplaatst.

Wat kunnen we voor u (be)tekenen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina, ovv uw adres, huisnummer en woonplaats.

Copyright 2010-2023 © DakkapelTekening.com Alle rechten voorbehouden