Bouwtekening Velux Dakkapel

Op zoek naar bouwtekeningen voor een Velux dakkapel? Wij regelen het, snel & betaalbaar

Wij helpen u hier graag bij. Daarbij kunnen we u adviseren, de bouwtekeningen verzorgen en de aanvraag van de omgevingsvergunning voor u indienen.

Een dakkapel geeft uw zolder licht en ruimte en schept daarmee mogelijkheden voor een extra kamer. Het plaatsen van zo’n dakkapel kan echter niet zomaar. Om de veiligheid van uzelf en van omwonenden te waarborgen en omdat rekening gehouden moet worden met inpassing in de omgeving, het bouwbesluit en het bestemmingsplan, worden hieraan wel enkele voorwaarden gesteld. In sommige gevallen is daar een omgevingsvergunning voor nodig, in andere gevallen niet.

bouwtekening velux dakkapel

VELUX Dakkapel

Met een slim ontwerp kunnen VELUX Dakramen nu 10° steiler in het dak worden geplaatst. Zo combineert u de grote voordelen van een regulier dakraam met de extra ruimte van een dakkapel.

Deze VELUX dakkapel oplossing is een eenvoudige manier om beschikbare ruimte onder het schuine dak van uw woning te vergroten. Een boost van natuurlijk daglicht, meer loopruimte en goede ventilatiemogelijkheden zorgen ervoor dat uw kamer aanvoelt als nooit tevoren. Door de vele beschikbare maten en uitvoeringen van de VELUX Dakkapel bepaalt u zelf hoe veel ruimte u toevoegt en welke functie en afwerking de dakramen hebben.

De VELUX Dakkapel is in de meeste situaties zonder vergunning te plaatsen. Aan deze dakkapel zitten gelijke eisen als een regulier dakraam, waardoor de VELUX Dakkapel ook als extra dakkapel op de tweede verdieping, of aan de voorzijde van de woning te plaatsen is.

De VELUX dakkapel is verkrijgbaar met 1, 2 of 3 dakramen naast elkaar en in verschillende afmetingen en uitvoeringen.

Kijk ook op de website van VELUX Dakkapel voor meer informatie over dit product.

Wilt u inzicht hebben in wat de kosten zijn inclusief VELUX dakramen? Stel dan uw VELUX dakkapel serre samen in de VELUX productconfigurator.

Waarom voor een VELUX dakkapel kiezen?
Meer dan 75 jaar ervaring met daglichtoplossingen voor het schuine en platte dak
In veel gevallen kunt u een VELUX dakkapel vergunningsvrij op uw dak monteren
Door producten aan grondige en extreme tests te onderwerpen kunnen wij kwalitatief hoogwaardige producten garanderen
VELUX producten verhogen uw wooncomfort, hebben uitstekende isolatietechnische eigenschappen en brengen daglicht en frisse lucht onder ieder dak
VELUX geeft op ieder dakraam 10 jaar fabrieksgarantie

Officieel Partner van VELUX

Koopt u een VELUX-dakkapel, dan kunt u ook bij ons terecht voor het verzorgen van de bijbehorende vergunningaanvraag. Er zijn verschillende type VELUX-dakkapel. De VELUX Basis (single, duo, triple), de VELUX Serre of een VELUX Maatwerk …

Wat kunnen we voor u (be)tekenen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina, ovv uw adres, huisnummer en woonplaats.

Copyright 2010-2023 © DakkapelTekening.com Alle rechten voorbehouden